C&A-ba láttam olyan hogy 6 pár fülbevaló 1190 ft, melette meg 1 pár volt ugyanennyi. Akkor ez most hogy van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:10
1/10 hot_kiss válasza:
Akció?
Vagy csak rosszul láttad az árát.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem volt akció, és jól láttam az árát.
2011. júl. 26. 18:13
4/10 hot_kiss válasza:
Akkor vagy elnyomtatták vagy csak azért annyi a másik, mert valami extra vagánsnak számít. Milyen fülbikről is beszélünk? (a 6 pár)
5/10 anonim válasza:
Ilyenkor én is mindig azt nézem, hogy ki kell-e venni belőle egyet, vagy mi van. :D De amúgy az ilyenek az egyszerűbb fülbevalók szoktak lenni, amik kis pöttyök, vagy egyszerű formák, azért lehet szerintem.
6/10 A kérdező kommentje:
nah végre valaki aki megért:D
3 pár pötty fülbevaló és 3 karika
az egy darabos padig egy karika volt, meg volt pötty is
És ezért nemértem hogy most akkor ki kell venni a 6 db-osból?
2011. júl. 26. 23:55
7/10 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem, mert ha kiveszel belőle, akkor nincs rajta vonalkód meg semmi, szóval... csak ugye zavaró, hogy sokszor van kivéve némelyikből, de a szerintem azokat csak simán ellopják.. =/
8/10 anonim válasza:
ezen filózni! jesszus!
Lányok, odamegyünk a pénztárhoz, megkérdezzük és viszontlátásra!
10/10 anonim válasza:
am az egész csomag annyi, én már vettem olyat, tök jó
csak nehezen lehet kiszedni, de ennyi pénzért mit várunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!