Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik essence HAB állagú...

Melyik essence HAB állagú alapozó a legjobb? soft touch mousse vagy a pure skin?

Figyelt kérdés
a pure skinnél úgy láttam hogy jobban fed de viszont mind a 3 szín olyan világos,pedig nem vagyok nagyon barna,nem találom hogy melyik lenne nekem jó,közepesen barna a bőröm,van amikor kicsit sápadtabb. a soft touch-ban néztem a legbarnábbat,talán az lenne jó,csak nem tudom hogy melyik fajtából válasszak. van aki már próbálta mind a kettőt? tudom hogy a pure skin az problémás bőrre van,mondjek nekem nem problémás a bőröm,de azr szeretném ha jól fedne és ne ilyen sárga színe legyen hanem szép barna ha felkenem,melyik felel meg ennek? ja és még annyi hogy egy ilyen tégely meddig elég?
2011. júl. 26. 17:33
 1/2 hot_kiss ***** válasza:
Tapasztalatot nem tudok neked mondani, de én azt választanám, amelyik jobban megy a bőröm színéhez.
2011. júl. 26. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak a soft touch mousse-t, próbáltam, viszonylag elégedett vagyok vele. Könnyen felvihető, jól takar, nem maszkszerű, bár azért látszik, hogy nem egy csúcs-árkategóriás alapozó.
2011. júl. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!