Hullahoppkarikázás segít eltüntetni a hurkákat a has oldalán?
Figyelt kérdés
Tudnátok még tippeket adni, hogy hogyan mehetne le onnan egy kis háj?2011. júl. 26. 17:16
1/5 anonim válasza:
A hullahoppkarika jó, és ha nehezíteni akarod, akkor tegyél bele homokot(ha olyan amit szét lehet szedni)
3/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam segít. Vettem egy fakarikát,azzal állítólag hatásosabb,mint egy egyszerű műanyaggal. Régóta csinálom,de eredményét nem látom még. Nincs nagy hájam,lehet ez az oka,akinek kicsit több van,biztos hamarabb észreveszi. Nem akartalak elkeseríteni,sok sikert! :)
4/5 anonim válasza:
Igen, segít :) Tapasztalat. Ha bőven van ott husi, hamarabb fog látszódni. Én és anyukám is hulahoppozunk.Én elég vékony vagyok, nekem nem látszódott annyira, mert alapból nincs rajtam háj, anyum picit husibb nálam és nála tényleg hatásos volt! Kb. 1 hónap kell hozzá:) Mindennap félóra folyamatosan.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is elég vékony vagyok felül, amolyan körte típus vagyok. De azért van egy kis háj a hasamon, ami nem kéne oda. Köszönöm a válaszaitokat! :)
2011. júl. 26. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!