Frissen szúrt nyelv piercinggel fogmosás?
Nagyon kevés fogkrémmel én elég óvatosan. Úgyis érzed majd. Szerintem a mentol csípni fogja kicsit.
A duzzanat ellen meg szopogass jeget. Attól elmúlik.
Egyébként mennyiért böketted, hol, pc-vel együtt, érzéstelenítéssel, mennyire fájt és fáj most?
Szia!
Én amikor csináltattam pár óra múlva mostam fogat, bár nekem nem fájt. Be volt dagadva, de ennyi. Én úgy csináltam, hogy előtte és utána is lefertőtlenítettem, meg vigyáztam, hogy a fogrém ne menjen bele a friss "sebbe".
Gyors gyógyulást!
Sziasztok!tegnap este megmostam a fogam,meg ma reggel is.Nem volt vészes,sőt utána nem is fájt annyira.A jeges módszert is kipróbáltam,az is sokat segített,mostanra már inkább csak a nyelvem alatt van megduzzadva egy kicsit.Az evés elég nehezen megy,de remélem 1-2 nap múlva már jobb lesz.
Első válaszolónak:nem Magyarországon élek,tehát hiába írnám le,hogy hol és mennyiért csináltattam.Viszont érzéstelenítést kaptam(kis szurit a nyelvembe)Teljesen elzsibbadt,így nem éreztem semmit,nem fájt.Viszont amikor elmúlt az érzéstelenítő hatása elég rossz volt.Kb.7kor szúrták és 10re már jócskán bedagadt,meg fájt is rendesen.Reggelre akkora lett a duzzanat,hogy a fogaim nyoma meglátszott a nyelvem szélén.Kicsit kellemetlen,de ki lehet birni.Remélem gyorsan fog gyógyulni és pár hét múlva már el is felejthetem ezt a kis kellemetlenséget.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!