Miért gáz a szempillám?
Figyelt kérdés
Használok szempillagöndörítőt, és akkor simán tök jó, ívelt lesz, de ha spirállal átmegyek rajta összevissza áll+összecsomósodik :S nemtudom miért ? ! :(2011. júl. 25. 14:11
1/6 anonim válasza:
Mert rossz minőségű spirált használsz, valószínűleg túl sokat teszel belőle.
2/6 anonim válasza:
bizony, rossz minőségűt használsz valószínűleg, próbálj ki másmilyet, lehet hogy több pénzt kell rá áldozni.. nekem az avonosak beváltak(:
3/6 anonim válasza:
akkor ne menj át rajta spirállal.
4/6 hot_kiss válasza:
Mert vagy régi vagy rossz a szempillafestéked.
Vagy kozmetikusnál festesd be és akkor nem kell naponta festegetni vagy válts szempillaspirált. Az AVONosok tényleg szuperek, nekem az összes onnan volt/van.
5/6 anonim válasza:
A legtöbb szempillaspirál csak fél évig jó, lehet hogy már régi, elkezdett beszáradni ami van
szerintem elz am elég jó:
6/6 anonim válasza:
Nekem is úgy kezdődik az egész, hogy összeragad, pedig nem teszek rá sokat! De mivel összeragad, ezért még többször spirálozom utána meg közben próbálom szétválasztani, így végül sikerül nagyjából, hogy ne legyen túl csomós. De nekem ez nagy "harc" szokott lenni a sminkelésnél, ezzel megy el mindig a legtöbb idő, ez az ami nehezen megy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!