Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez nem álca? Nem illetlen?

Ez nem álca? Nem illetlen?

Figyelt kérdés

ez két kérdés lenne:)

1. nem alapozom magam, viszont ha felül belül vékonyan kihúzom fekete szemcerkával majd kifele felhúzom picit megvastagítva, az nagyon jól áll, picit cicásít, de nagyon illik hozzám. ez a smink álca? nagyon sokat változtathat? a fiúk nem bírják már? lehet így menni suliba néha-néha?

használok szájfényt, néha pirosítót.

2. sokszor látom hogy a suliban sokan feltolnak egy napszemcsit és úgy vannak. nekem nagyon jól áll, én tul.képpen egy hajpántként hordom. ha jó idő van ősz elején lehet így menni néha suliba? nm illetlen? órán lehetne abban lenni vagyis csak úgy lenni hogy fel van tolva?

15/l

2011. júl. 24. 14:53
 1/8 A kérdező kommentje:
nem illetlen*
2011. júl. 24. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
a sminkel nincs semmi gond :) de azért szerintem mindennap ne menj így suliba :) és nem álca:P a napszemcsit én is szoktam így hordani viszont arra vigyáz mert pl rám a suliba rám szólt a tanár hogy vegyem le... pedig csak a hajamba volt hajpántként :) de levettem, nem volt semmi probléma :)
2011. júl. 24. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:

az elsőre nem igazán tudok mit írni... ha szerinted jól áll neked akkor fesd ki magad.

a második, pedig: én is is vittem a suliba szemcsit így az év végén. szerintem nincsen semmi abba, hogy a fejeden van. Persze nekem is voltak tanáraim akiknek ez nem tetszett és le kellett vennem, de volt akinek fel sem tűnt. Ez teljes mértékben tanárfüggő, hogy rajtad lehet e vagy sem.

2011. júl. 24. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
okéés, köszi!:) jó tanuló vagyok, meg nincs velem nagyon gond, akkor néha feltolom, de ha rám szólnak természetesen leveszem. köszi:)
2011. júl. 24. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem mindkettő jól állhat :)) nem hiszem,hogy szólnának érte..
2011. júl. 24. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:

1.: Ezt még sminknek sem hívnám, olyan kevés. Bőven belefér, pláne ha kifejezetten jól áll, és jobban érzed magad vele, mint nélküle, akkor hajrá! Nem változtat szinte semmin, én fiú vagyok, és nem zavar az ilyen.

2.: Nyugodtan csináld, van akinek jól áll, de ha a tanár Rád szól, vedd ki :)

2011. júl. 24. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:

1. Szerintem egyáltalán nem álca,suliba is jó

2.én is szoktam így hordani,valamikor leveszem de ált. úgyhagyom. :D

2011. júl. 24. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. júl. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!