Szerintetek durva hogy ha már 13 évesen tovább lövetném a fülemet?
Figyelt kérdés
nagyon szeretném..:) (értelmes válaszokat légyszi) :)2011. júl. 24. 02:02
1/16 anonim válasza:
de a jobb füledet lövesd ki ne a balt! ezt mindenképpen tartsd észben :D
3/16 anonim válasza:
de most komolyan, egyik szomszédom a bal fülével csinálta és azóta is szivatják vele, úgy hogy tényleg a jobb-ba csináld
4/16 anonim válasza:
Miért nem mindegy, hogy melyiket löveted? : o
5/16 anonim válasza:
Ja, amúgy szerintem nem gáz. Én az első piercingemet 14 évesen csináltattam. Asszem. :D
6/16 anonim válasza:
Miért nem mindegy hogy melyik oldalon van?
Amugy nem gáz. Én is akkor kezdtem
7/16 A kérdező kommentje:
amugy sztm se lenne gáz csak anyum nagyon nem engedi..:| de amugy miért nem mind1 hogy melyik fülemet lövetem tovább..?? :)
2011. júl. 24. 10:36
8/16 anonim válasza:
Rákerestem, az egyik oldalon állítólag a melegek lövetik, de sose tudja senki, hogy az melyik oldal, úgyhogy nem hiszem, hogy számít. :D
9/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy, általában mindenki tudja, hogy jobb fül a melegeké, bal vagy mindkettő meg a nem melegeké...
10/16 anonim válasza:
Általában az embereknek van egy előnyösebb profiljuk és arra az oldalra tesznek fülbevalót. Tehát mondjuk nekem a jobb fülem nem is látszik sose a hajamtól, ezért a bal fülem van tele fülbevalókkal.
Ez meg hogy a melegek teszik jobb oldalra kibaxott nagy baromság, ők is ugyanúgy az előnyösebb oldalra rakják mint bárki más. És ez a legtöbb esetben a bal oldal.
Ja és nyugodtan lövesd ki ha szeretnéd, nekem már 11 évesen is volt 4 lyuk a fülemben, bár én magamnak szúrtam. Szüleimnek nem tetszett, de 3 nap alatt hozzászoktak szóval nem tart sokáig a csodálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!