Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sötétbarna hajhoz, barna...

Sötétbarna hajhoz, barna szemhez milyen smink áll jól? Vagy ez nem függ ilyentől?

Figyelt kérdés
Sötétbarna hajhoz, barna szemhez milyen smink áll jól? Vagy ez nem függ ilyentől?
2009. ápr. 4. 14:06
 1/3 anonim válasza:

A barátnőmnek kék szeme van, és szokott hordani kék nyakláncot, kék karkötőt.. de szerintem a barna szemhez minden jól áll xD

A hajhoz is.. nekem világosbarna hajam van, és a hasonló színű pulcsik, mint a hajam, nem valami jó (legalábbis nekem nem tetszik).

De nem nagyon függ.

2009. ápr. 4. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Tehát, a sötét barna hajhoz/szemhez szinte jól áll minden.. Persze bármilyen színt ellehet baszni.. szóval nem garancia. De mégis inkább a barnás-aranyos- bronzos dolgok mennek, mondjuk egy hétköznapra.. De függ ez pl. bőrszíntől ugyanúgy, mint szem/hajszíntől.

Illetve, bármilyen színű sminket meglehet úgy csinálni, hogy gyönyörű legyen vele a viselője, hajszíntől, és szemszíntől függetlenül.

Én pl. sötét barna haj/szem.. Sötét arany színt felviszem a szemhéjra, és a szem külső zugából fekete (szemcerka) színt viszek fel, azt egyenletesen eloszlatom, kb. a szemhéj közepéig. Gyönyörű kompozíció, nem hivalkodó, visszafogott.

2009. ápr. 5. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a rózsaszín,meg az ilyen babaszinek nem igazán illenek a barna szemhez. Amúgy minden más!
2009. ápr. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!