Füllyukasztás felül: hogy történik és milyen fülbevalót vegyek?
Figyelt kérdés
A fülcimpám felső részébe szeretnék fülbevalót. Nem tudom, pontosan hogy működik a lyukasztás vagy lövetés (??), ezért szeretnék segítséget kérni. Leírnátok, hogy pontosan hogy történik? Valamint milyen fülbevalót érdemes venni? Mindenképpen ékszerésznél szeretnék venni, egy kis kőre gondoltam. Olyat kell venni, aminek rövidebb hátul a "rögzítő része"? Mert gondolom hátulról csúnya, hogyha a fülemből fent kiáll vmi. Azért ott jobban lehet látni, mint alul. Előre is köszönöm a válaszokat!2011. júl. 21. 12:57
11/15 anonim válasza:
igen piercingnek számít, ha szalonba csináltatod akkor tűvel fogják szúrni, abszolút kibírható. se idegeskedj miatta, mindenki jobban meg van ijedve, mint kellene.
12/15 anonim válasza:
14:23 nagy tévedésbe vagy, nekem LŐTTÉK
13/15 anonim válasza:
nekem is lőtték, de a szúrás biztonságosabb...
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, nekem is mondta sok mindenki, hogy nem kell tőle félni. Majd igyekszem :)
2011. júl. 21. 20:09
15/15 shangsawa válasza:
Ha szaszerűen végzik a belövést nem törhet el a porc! Ezt úgy is mondom, mint kozmetikus és mint tapasztalt alany. Több porcba lőtt fülbevalóm is van. Gyors és fájdalommentes megoldás, és gyorsan gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!