Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz hogy vettem...

Hkhjklélé kérdése:

Szerintetek gáz hogy vettem póthajat és sötétbarna az én hajam pedig szökés barna és úgy van felrakva? Nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
letörölni nem tudod, de ne aggódj senki nem fogja ellened felhasználni. amúgy szerintem nem gáz , olyan, mintha ilyenre lenne befestve, és mostanában divatos az ilyen
2011. júl. 21. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem elég proli, ráadásul nem csak a színe miatt teljesen egyértelmű, hogy vendéghajad van. Ha jó minőségű, igazi haj, akkor be lehet festeni, ha jól tudom, hogy azonos legyen a te hajszíneddel.

Amúgy meg az előző válaszolóval 2 okból sem értek egyet: egy ilyen fotót simán fel lehet használni valaki ellen (azaz saját magaddal cseszel ki, ha ilyen képet felraksz), valamint az ilyen színösszeállítású hajak évek óta inkább ciki, mint divatos.

2011. júl. 21. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:

kinek mi tetszik.Attól, hogy valakinek nem jön be a stilusod, még lehet jó.Részemről okés :)

szerintem semmi baj nincs vele

2011. júl. 22. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!