Hogyan hordjam az ezüst nyakláncomat?
Sziasztok! Férfiként teszem fel ezt a kérdést. Az a helyzet van, hogy szülinapomra kaptam a kedvesemtől egy ezüst nyakláncot, de hamar kiderült, hogy ellentétes véleményen vagyunk, hiszen ő azt szerette volna, ha ruhán kívül viselem. Igazán nem vagyok az a felvágós típus, inkább a diszkrét megjelenést részesítem előnyben. Számomra a nyaklánc nem annyira ruhakiegészítő, inkább egy emlék, amit mindig viselek, és amiről ő jut eszembe.
De most szeretném képbe helyezni magam. Szóval: hogyan viselik pl. diszkrétebb farmer + ing kombinációval, és hogyan lazább farmer/rövid nadrág + póló esetén? Minden választ köszönök előre is!
Szerintem nem túl hosszú az a lánc... nem kellene, hogy kilógjon.
Ingnél nem is lóghat ki. Pólónál ahogy éppen. Szerintem úgyis elmozdul ha csak nem mozdulatlanul ülsz egész nap;)
Hordd úgy ahogy neked tetszik/kényelmes a párodnak meg mondd, hogy "hopsz, már megint becsúszott" és kiteszed kívülre hadd örüljön :D
Szerintem kívülre azért nem jó, mert legtöbbször pont addig ér, hogy sehogyse mutat.
Amúgy az inges dolognál akkor látszódhat ki ha a gallérját felfelé hajlítod és mondjuk ki van gombolva kicsit felül, sőt nem kicsit... ha rendesen veszel fel egy inget akkor ne húzd ki kívülre, mert idétlenül fog kinézni. - szerintem.
[off: szép a pasikon az ezüst lánc :)]
Szerintem rendkívül ízléstelen, tróger, csígány-style külsőt kölcsönöz a nyaklánc a viselőjének, ha ruhán kívül hordják.
Sokkal szebb, ha a nyakad oldalán, és a tarkódon villan ki az ezüst ékszer, semmint ha felvágósan, kívül hordod, mert ez olyan, mintha az ember arcába nyomnád.
Az ékszer egy kiegészítő, nem pedig ruhadarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!