Miért olyan menők mostanság a toolate, és ice watch órák?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 11:26
1/11 anonim válasza:
Mertez a divat. Converse cipővel stb...
2/11 anonim válasza:
azt sem tudom hogy néznek ki :)
3/11 anonim válasza:
Mert feltűnő, fiatalos, színes...illik a nyárhoz:)
4/11 anonim válasza:
szerintem nagyon plori, ha meglátok valakin, úgy kiröhögöm mint annak a rendje :D
5/11 anonim válasza:
utolsó,azt prolinak mondják :D
most én is jót röhögtem :D
6/11 anonim válasza:
az igénytelenség, és a meleg öltözködés a menő.
7/11 anonim válasza:
tudom, de van ilyen gyagyám hogy néha fordítva írok, mobdok dolgokat. de akkor is proliii!
8/11 anonim válasza:
Én mondjuk inkább kocka alakú szilikon órát hordok és azért mert jól néz ki...és vki írta h mert a bu.zis a divat,legtöbben csak azért hordanak "bu.zis" cuccokat mert a csajoknak ez jön be...
9/11 anonim válasza:
plori XD tudom, tudom...direkt volt
10/11 anonim válasza:
nem direkt volt :D nektek nincs ilyenetek? néha a defibrillátort sem tudom írni, kimondani. vicces, tudom :D mindegy, biztos valami toolate meg ice watch fanok vagytok, akik most ezzel fognak jönni :D akkor is nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!