11/20 anonim válasza:
Nagyon nagyon tetszik:) Szeretem az ilyen egyszerű dolgokat:) szerintem kifinomult:)
12/20 anonim válasza:
elmegy. főleg ha örökség, kedves emlék. nekem is van egy fülbevalóm és egy medálom, amit drága nagypapámtól kaptam, és már meghalt. hordom őket.
13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) végre egy ember, akinek nagyon tetszik:D. Ez volt édesanyám legelsö gyűrűje, ezért kedves emlék:)
2011. júl. 13. 11:39
14/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,nekem is túl egyszerű,de persze mindenki azt hord amit akar :)
15/20 anonim válasza:
szerintem pont az a szép benne, h nem csicsás. utálom a közönséges darabokat.
én simán felvenném, nekem nagyon tetszik.
az uramnak is megmondtam, h valami nagyon egyszerű ezüst gyűrűt szeretnék, ha már mindenképp venni akar nekem ;)))
16/20 anonim válasza:
Nagyon nem túlságosan egyszerű !!!!
17/20 anonim válasza:
Nekem se tetszik és pont azért nem, mert nekem ez túl egyszerű. Nekem a kedvenceim az ilyen csillogós fekete köves gyűrűk meg az ehhez hasonlók!
18/20 A kérdező kommentje:
úgy látszik, régen divatosabbak voltak az egyszerű dolgok:)
2011. júl. 13. 19:53
20/20 anonim válasza:
hát az igazat megwallwa nem walami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!