Babaolajat hogyan kell sminklemosásra használni? Nem káros?
Több beauty blogban láttam, hogy babaolajat (is) használnak sminklemosásra, de nem tudom, mennyire praktikus, és mennyire egészséges a normál arclemosókhoz képest. És mennyire távolítja el a sminket?
A válaszokat előre is köszi.
babaolajat a babák érzékeny bőrére "tervezték" gondolom neked nem annyira érzékeny, mint egy babának, ha meg mégis, annál jobb, tehát nem káros.
Sima vattakorongra öntesz belőle, és lemosod a sminket. Régebben én is használtam, szerintem elég hatékony.
Szerintem a legjobb sminklemosó a sima, mezei testápoló. Rugalmas, és puha tőle a bőröm. Csak ajánlani tudom! Víz az arcra, mikor vizes, rá a testápoló, aztán törölközővel letörlöd. Megjegyzem, nekem külön törim van erre, amit másra nem is használok. Anyám kinyírna, ha összeretkezném a nagy törölközőmet... :D
Ennek alapján el tudom képzelni, hogy jó a babaolaj, de szerintem inkább próbáld ki a testápolót. DE amikor túlestél az első babaolajas sminklemosáson, írd meg, milyen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!