Vélemény? (alapozó, púder)
Zsíros, aknés bőröm van, járok bőrgyógyászhoz, de azért zavar a fénylő bőr meg a tág pórusok...mostanában pattanások annyira nincsenek is, főleg mitteszerek. Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen alapozót, púdert ajánlanátok vagy épp nem ajánlanátok, minden véleményt szívesen fogadok.
A Manhattan pure mat loose powder-t nézegetem, jókat írnak róla az interneten, de azt nem tudom, hogy alapozó nélkül is használhatnám e? Elég kezdő vagyok smink terén.
Nekem is ilyen fénylő bőröm van. Én alapozóból a Max Factor Colour Adaptot tudnám ajánlani évek óta azt használom. Drága ugyan, de nagyon megéri az árát, mert nagyon sokáig elég és nagyon jól fed és könnyen és gyorsan felvihető az arcra!
Ezután csak egy kis púdert szoktam rátenni, hogy fixáljam az egészet és mattosítson. Változó milyen púdert veszek, de 2 olyan van, amit biztosan tudnék neked ajánlani, mert nem kelt maszkszerű hatást és mégis kíváló: az egyik a Maybelline Dream Mat Powder a másik pedig az Astor Anti Shine Mattitude. Nagyon elégedett vagyok velük.
27/N
szerintem a zsíros bőrre az hasznnál ha babaolajjal kenegeted 1 hétig utánn mikor az beszárad mindig rakj rá persze ezt mind este baba hintőport és reggelente pedig gigi gelles púdert használj ez a púder gyógy hatású is
én leírom h szokktam magam kifesteni arckrém alapozó púder szemhéjtus szemceruza szempillaspirál szemhéjpúder pirosító szemöldök púder ja és ajak filcs vagy kontúr és 21 éves vagyok
mannaszappan csodát tesz, próbáld ki. neten nézz utána.
Alapozó: Astor Mattitude, rá Rimmel Stay Matte. De kipróbálom amit fent írtak púdert, az is jó lehet, az Astoros.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ha akartok írhattok még :)
Utolsó: válaszoltam :)
mitesszerek és egyéb zavaró tényező ellen a tejes-sós bőrradírt ajánlom!!:D nem tom hallottál e róla!!!3-4ek sót össze keversz 1 ek tejjel és felviszed az arcra!!bedörzsölöd és hagyod megszáradni!!:D ledörzsölöd,megmosod és arckrémmel bekened a bőrfelületet!!:D sima lesz az arcod tőle!!! ha zsíros is akkor meg tojás fehérjét összekevered és felviszed az arcodra és hagyod megszáradni!!!ha már nem tudsz mosolyogni xD(na az nagyon vicces szitu xD) akkor lemosod és bekened arckrémmel!!!:D
alapozóból mostanság nem márkásat választok mivel pénzszűkében vagyok így a piaci is megfelel!!!:S :D pusssz mindenkinek 22/n
00:21 ezeket kipróbálom, köszi :)
a többieknek is köszönöm :) mindenkinek ment a zöld kéz :D
jah és utolsó: korrektort használok, de attól függetlenül ugyanúgy fénylik a bőröm :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!