Maybelline vagy Max Factor alapozó? A Maybelline Affinitone jó? És melyik típusa? Mert ugye több képet is találtam róla.
Figyelt kérdés
Kissé száraz, vízhiányos bőröm van, szeretnék alapozót venni és nem tudom milyet. Légyszi segítsetek!2011. júl. 11. 11:30
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó mindkettő. Kicsit nekem a Maybelline jobban bejön.
4/7 anonim válasza:
Maybelline Affinitonet használok olcsóbb, mint a Max Factor nekem bevált.
5/7 anonim válasza:
Én már évek óta a Max Factor alapozóját használom: Max Factor Colour Adapt.
TÖKÉLETES és szerintem megéri az árát, mert nagyon sokáig elég, pedig én aztán mindig kenek magamra! Hibátlanul fed és nagyon könnyen, gyorsan fel lehet tenni az arcra!
6/7 anonim válasza:
LOL!Még hogy a Maybelline jobb?:D Maybelline, Rimmel, Astor, NYC, Miss Sporty.. ezek a márkák sajnos nagyon rossz minőségűek. A Max factor sokkal jobb! Drágább, de nézd meg ázsia centerbe! olcsóbb (kb. féláron) és minden smink valódi!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem egy sminkes csaj ajánlotta a Maybelline Affinitone alapozót, szerinte ez nagyon jó az olcsóbb márkák közt. Előtte egy Max Factorom volt, azért is így raktam fel a kérdést. Akkor most nem tudom mi legyen. :) Mindenképp köszi mindenkinek, hogy írtatok!
2011. júl. 12. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!