Milyen néven találok hajfestéket, ami szőkés-rézvörös színű? Linkek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 23:56
1/3 anonim válasza:
Fodrászkellékes boltban útba igazítanak, de olyan festéket is kereshetsz, aminek a számozása 8.4 vagy 9.4. A 4 jelöli, hogy vöröses árnyalatú, a 8-9, hogy milyen szín.Minél nagyobb, annál világosabb.Bár sok festékmárkának egyedi számozása van.
de egy fodrász kikeveri neked azt a színt, amit csak szeretnél.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
A Londának van fodrászati verziója (kis piros doboz, csak a festék van benne, kép sincs az elején) abból a "cédrus" árnyalat rezes csillogású, én nagyon szeretem. Linket nem találtam hozzá, a száma talán 8/41, de nem biztos. Fodrászkellékes boltban szerintem kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!