Így meg lehet ezeket csinálni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,h nagyon tetszenek a kis virágok és masnik,de a legolcsób amit láttam az 790.- és ár ez nem annyira drága, párszázól már itthon is tudnék csinálni....sokat gondolkoztam h hogy csináljam végül ezt találtam ki:
Masni:
egy szép anyagdaraból levágok egy csíkot, behajtom a két szélét,majd megkötöm egy ugyanolyan anyagdaraal/összevarrom és rávarrok egy "közepet", majd ezt rátűzöm egy hullámcsattra v sima csattra, és kész.
Virág:
egy szép anyagól elipsziseket kivágok,középen összehúzom(meggyűröm úgy mintha egy pici masni lenne),ezt töbször megcsinálom és egymáshoz varrom őket,majd a közepére rakok egy gyöngyöt vagy egy kis anyaggomócot v csipkét,és ezt rárakom egy csattra és kész.
Szerintetek milyen eredményt kapnék?:DSikerülne?
2011. júl. 9. 15:03
1/1 hot_kiss válasza:
Ha van hozzá türelmed, akkor biztosan, ezek nagyon szuper ötletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!