A porpúder bontatlan dobozban meddig áll el?
Figyelt kérdés
Két éve vettem de még nem használtam, ki sem volt bontva. Most merjem használni? Vagy inkább kuka?
Előre is köszi!
2011. júl. 9. 11:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs baja.
Ha nincs gyanús illata, akkor használd.
Nincs rajta szavatossági?
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ráírva szavatosság, megszagoltam, úgy tűnik rendben van az illata. Köszi a segítséget!
2011. júl. 9. 11:41
3/5 anonim válasza:
Úgy szokott lenni, hogy FELBONTÁS UTÁN x hónapig használhatod. :D Szóval szerintem még tuti jó. Am szerintem valami olyasmi lehet, hogy felbontás után 12 hónapig, mert általában annyit szoktak ráírni.
4/5 anonim válasza:
a porpúderek 24 hónapig jók felbontás után, de hogy felbontás nélkül meddig azt nem tudom, csak az avonosat, hogy azok 3 évig jók bontatlanul
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget, megy a zöld kezecske mindenkinek. :-) Igen, ez is Avonos. Köszi!
2011. júl. 9. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!