Az úgynevezett átlátszó fogszabályzót és azt amit hátra tesznek be támogatja a TB, vagy csak a sima eredeti ezüstöt?
Én úgy tudom hogy nem támogatja. Legalábbis mikor én voltam annó az SZTK-ba ugye felvettek a listára és sima normális fogszabályzót kaptam volna.
Eltelt kb 2 vagy 3 év, semmi visszajelzés. Nem vártunk tovább mentünk magándokihoz! És másfél év alatt le is szedték! Nekem nem átlátszóm volt, hanem színes, de én ezt élveztem, hogy minden hónapban más színt választottam! :)
nem támogatja..de elmondanám a véleményemet ezekről a fogszabályzókról ha szabad..:)
az átlátszóval az a baj,hogy elég hamar besárgul, és olyan,mintha koszos lenne a fogad..amit belülre tesznek meg sokkal lassabban állítja helyre a fogakat..és még pösze is lesz tőle az ember :)nekem sima volt, egy évig volt fent..
annyira nem volt zavaró :)
Nincs TB soha az extrákra.
De ha már átlátszóra vetemedsz, akkor kristályból készültet, az nem színeződik, hátránya, hogy két fogívre sacc/kb egy millába fáj.
A belsővel pedig nem fogsz tudni beszélni, szerintem az nagyobb ciki, mint egy évig mutogatni egy sima fogszabit. Fehér brekettel annyira nem feltűnő amúgy. Barátnőmnek most van fogszabija, mindig más színekkel, mókásan néz ki. :)
A porcelán tényleg hamar besárgul :S Nekem a felső első hat fogamon volt porcelán, de a drót ugyanolyan drótszínű, ott voltam tehát, ahol a part szakadt.
Mondjuk a dokimnak volt valami kedvezménye (nem magándoki, Szentkirályi utca gyerekfogászat), és így a hat darab porcelán "csak" 35.000 volt.
Nekem kétszer volt fogszabim, a magándokim sokkal drágább volt.
Ha pesti vagy, akkor ajánlom a Szentkirályi utcát! Nagyon jók a dokik, és árban is teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!