Ehhez a ruhához milyen smink illene? Tippek? Hajammal mit kezdjek?
23án megyek esküvőre, lagziba.
Egy távoli unokatesóm megy férjhez.
18éves lány vagyok, ma vettem magamnak egy térdig érő halványzöld alkalmi pántos ruhát, nagyon szép, elöl féloldalasan ráhajtott az anyag vékony tüllből a többi ilyen tipikus alkalmi ruha anyagból van mint pl a koszorúslányoké ilyen susogós, és van hozzá illó boleró is.
Egy szép törtfehér vagy világoszöld magassarkút veszek hozzá.
Smink kellene, ami szép, illik a halványzöldhöz, és alkalmi de ha meleg van mégsem kenődik.
Barna a szemem, a hajam sötétbarna enyhén göndör, a vállamig ér.
Nyomhattok képeket is.
Szegedre megyünk:)
köszönöm szépen rengeteget segítettetek!!!:)) ezeket lehet mind kipróbálom:D
Szerintem a zold, jol kihangsulyozza a hajad, es a szemed barnasagat, ezt hasznald ki!
A fustos szemek mindig jol neznek ki szerintem. :)
Itt egy videoo is, ha magadnak szeretned elkesziiteni:
http://www.youtube.com/watch?v=4_ZQfUgeQQo
A hajad pedig gondorithetned, mert irtad, hogy csak enyhen gondor.
Mondjuk ez nem sotetbarna, de erted mit akarok mondani, na. =D
Igen, a zöld szín mindig jól mutat barna szemmel, barna hajjal. Szerintem túl sötét sminket ne válassz a ruhádhoz, inkább valami világoszöldet.
Amik még mehetnek hozzá, azok a natúr színek, így barna, bézs, barackszín, és akkor használhatnál valami barackos szájfényt, bár az a zöldhöz is megy.
A hajad úgy lenne a legjobb, ha feltűznéd.
Van itt pár sminkkép, de ezek csak szemek. (Egyébként ha ilyet csinálsz, akkor legyen halvány a szájfényed hozzá, mert úgy szép a smink, ha vagy a szem, vagy a száj hangsúlyos, mindkettő egyszerre nem. :D)
[link] (Szerintem ez a legjobb. :D)
[link] (Ehhez viszont akár rózsaszín szájfény is megy.)
[link] (És ehhez is.)
Egyébként azért írok mindig szájfényt, mert sokkal szebb, mint a rúzs, meg én is jobban szeretem. :D
jó szórakozást...én jövőhéten megyek esküvőre :)
krémszínű ruhában leszek :)
sminkem szerintem bézses,barnás lesz+tus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!