Jó minőségű szemhéjalapozót tudtok nekem ajánlani vagy ami nektek bevált?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 22:36
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
nekem a DM saját márkás alverde jön be. Az ára is jó, a sminket is tartja.
3/7 anonim válasza:
Nekem MAC paintpotom van erre a célra, nem olcsó, 5000 ft volt, de minden fillért és minden percet megért, amit dolgoztam érte. Több, mint fél év alatt alig fogyott belőle, korrektorként is tudom használni a karikáimra, és bármilyen olcsó szemhéjfestéket gond nélkül megtart. Most szeretném kipróbálni a catrice szemhéjbázisát, mert jókat hallottam róla, és a paintpotot félek magammal vinni pl nyaralásra. oda mindig olcsó sminket viszek, amit nem sajnálok annyira.
4/7 anonim válasza:
Douglas -> ArtDeco
azt hiszem 3000 ft körül van az ára, pici tégely, de gyakorlatilag a végtelenségig elég :D én nagyon elégedett vagyok vele :)))
5/7 anonim válasza:
NYX szemhéjalapozó, Müllerben lehet kapni, nekem nagyon jól bevált :))
6/7 anonim válasza:
UD az egyik legjobb ( első válaszoló 2. linkje), ezen kívül ArtDeco, MAC paintpotok, stb. Ezek közül szerintem mind maximálisan megéri az árát.
7/7 anonim válasza:
Ha szeretnél olcsóbbal kezdeni akkor 1-2 héten belül a rossmanokban megjelenik az essence legujjabb kiadása a you rock amiben található lesz szemhéjfesték alapozó, az ára 1000Ft körül lesz!
amit én használok és bevált az a Revlon szemhéjfesték alapozó amit nálunk Magyarországon nem lehet kapni, de már lehet rendelni egy blogon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!