Hol vegyek olyan világos púdert, ami jó is?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 16:12
1/4 anonim válasza:
Rosszman Syneger púdere a 01-es árnyalat...antibakteriális, gyulladáscsökkentőés jól fed..az alapozója is nagyon jó...
árban pedíg 800 körül van...de van hogy leértékelik ilyen tömeges akció keretében 500-ra
2/4 anonim válasza:
Dm-ben a Manhetten (nem tudom hogy írják most igy kapásból) is jó szerintem vannak belőle nagyon világosak is:)
3/4 anonim válasza:
Igen, én is a Manhattan-t tudom ajánlani, én azt használom és nem is használnék mást:) Én a Beige 3 árnyalatot használom, mert asszem az a legvilágosabb szín és nagyon szép, tartós, és tökéletesen egybeolvad a bőrömmel szóval nem kell félni a maszkhatástól:D Amúgy én még pirosító helyett is a Manhattant használom, csak a Chocolat 9-es árnyalatot. Szóval úgy szoktam, hogy lealapozom az arcom, aztán a nagyobb bőrhibákra korrektor, majd az egészet fixálom Beige 3-mal és az arccsontomra egy kis Chocolat 9:)
4/4 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi lemaradt az ára: 1600 forintba kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!