Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jövőre kapok suliba 1 válltásk...

Jövőre kapok suliba 1 válltáskát az a kérdésem h szerintetek milyen legyen? Többi lent!

Figyelt kérdés

Converse, Levi's ilyesmikben gondolkodom linkeljetek képeket és elmondjátok h miért az lenne a legjobb.

Előre is köszi:)

13/L

2011. júl. 5. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves koromban váltottam válltáskára suliba, de a következő évben rögtön vissza is cseréltem a kalsszikus hátizsákra! Már 17 éves vagyok, de még mindig ezzel járok suliba, mert a válltáskától nagyon fájt a hátam, és van mikor nem is fért el benne minden...tudom hogy nem ez a kérdés, de én őszintén nem ajánlom, mert elgörbülhet tőle a gerinced :/
2011. júl. 5. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem ezek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

szerintem valami ilyesmikben gondolkodj :) de én már picit nagyobb vagyok, gimit most kezdem én ilyen fazonút szeretnék:

[link]

15/L

2011. júl. 5. 15:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi mind2töknek! 1. Én úgy tervezem h ha sok a cucc akkor hátizsák ha meg kevesebb akkor válltáska de azért köszi a tanácsot :)
2011. júl. 5. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
ne vegyél ilyen táskát,mert iszonyúan meg fogod bánni..én is rettentően megbántam,lehet hogy jobban néz ki,de szörnyen kényelmetlen és elgörbül a gerinced és 10 év múlva bánni fogod..
2011. júl. 7. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se vegyél válltáskát. Én is azt akartam. Vettünk is de nem is fért bele a legrövidebb napom se. A vállad meg nem fogja megköszönni!
2011. júl. 7. 11:28
 6/9 anonim válasza:

Teljesen igazak az ellenérvek, ugyanis nekem is van egy Converse válltáskám 1 évig hordtam. Fájt a hátam tőle,nem fért bele semmi, ha mégis nem tudtam lecsatolni se. Ezért inkább vettem egy Nike hátitáskát. Meg vagyok vele elégedve, nem fáj a hátam, mivel eloszlatja a súlyt a két vállamra.

Az enyém: [link]

2011. júl. 7. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz a gerincedre 13 évesen! Nem tesz neki valami jót, éveken keresztül válltáskával iskolába járni, minden áldott nap.. Lehet, hogy te nem fogod észre venni, hogy fáj a hátad, vagy valami.. de évek során változni fog, és elég komoly következményei lesznek! Vigyázz az ilyen dologgal!
2011. júl. 7. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az elsővel értek egyet! Én is 13 vok, tavaly kipróbáltam a válltáskát, és naon rossz volt... Egyfolytában fájt a vállat, hátam, meg minden...
2011. júl. 8. 12:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet h rosszul fogalmaztam én az oldaltáskára gondoltam:)
2011. júl. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!