Milyen színűre fessem a szemem, ha ez a ruha lesz rajtam?
Fekete felső + sötét farmer. Barna a hajam, a szemem sötét barna, világos arcbőröm van. Milyen színű szemhéjfesték menne hozzám?
Köszönöm a segítséget! : )
Nani
szia, sztem ehez az összeállításhoz lila, ezüst, zöld, bronzos csillogós, vagy ilyenek tökre mennének.
de mondjuk ha veszel fel hozzá mondjuk színes övet, vagy cipőt akkor hasonló szemfestéket rakj fel hozzá
Szia! : )
Köszönöm a tanácsot! Én is gondolkoztam a zöldön... : )
A cipőm is fekete lesz meg az övem is amúgy : )
Igazából az övem alig fog látszani, mert a felső kicsit hosszabb... Ezért lesz fekete, hogy ne is nagyon tünjön ki... De a zöld tényleg nem lenne rossz : ))
Egyébként olyan helyre megyek, ahol több lesz a rock szám, igazából nem vagyok rocker, csak szeretem a rockot, de mellette simán elmegyek bulizni is pl discoba... Szóval nincs olyan stílusom, ami meghatározná a zenei izlésemet...
Köszönöm a segítséget! : )
én is ilyen vok és ilyen cuccokat hordok és nekem azt mondják h a barna áll jól am én 15 vok.
Niky
ha midnened fekete.. akkor szemed probald kihangsulyozni..
ide tegyel inkabb valami ude szint..
pl zold lila arany ezust.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!