A MAC boltokban lehet kapni tesztert az alapozókból?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni az egyik alapozójukat, de azért elég húzós ára van, és előtte szeretném kipróbálni, hogy egyáltalán megfelel-e a bőrömnek. Tudok kérni náluk olyan tesztert, amit haza tudok vinni, és kipróbálni? Vagy csak a boltban van lehetőség rá?2011. júl. 1. 07:30
1/7 anonim válasza:
Szia! Hogy haza tudod-e vinni, azt nem tudom, szerintem nem. Viszont a boltban ugranak segíteni, én a múltkor voltam az Arénában, leültettek és vagy fél óráig csücsültem amíg kiválasztottuk a megfelelőt :D
Szerintem nyugodtan hagyd, hogy segítsenek kiválasztani, rendesek nagyon :)
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom :) Csak általában már alapozóban lépek utcára, és arra nem hiszem, hogy ráfestenének, vagy legalábbis nem szeretném :P Viszont mindenképpen ki szeretném próbálni, mielőtt beruházok egyre. Azért köszi, elmegyek, és meglátjuk, mit hoznak ki belőle(m). :)
2011. júl. 1. 14:36
3/7 anonim válasza:
Kérhetsz mintát, és adnak is. Ha pedig kipróbálják ratad valamelyiket(mert ki kell, hogy megfelelő mintát adjanak), akkor az egész arcod lemossák, és lealapozzák, ha kéred. Nekem legalábbis így volt.
4/7 anonim válasza:
Nekem nem mosták le az egész arcom (mondtam, hogy ne :D) mert én se akartam hazamenni alapozóval összepróbálgatott fejjel :D Csak az államon nézegettük :)
első voltam
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akit próba-alapoztak ott, azoktól kérdezem, hogy szépen, rendesen megcsinálták, és utána bátran ki tudtatok lépni az utcára?:) Ja, és a tesztelésért kell fizetni?
2011. júl. 2. 19:51
6/7 A kérdező kommentje:
Ja, és ha mintát kérek, amit magammal vihetek, azért kérnek-e pénzt? (nem sajnálom rá, csak akkor úgy készülök :-))
2011. júl. 2. 19:52
7/7 anonim válasza:
Tesztért nem kell fizetni elvileg, csak ha teljes sminket kérsz. az 15000, de teljesen levásárolható. Alapozás ügyben nekem nagyon jó volt a végeredmény, sőt, mondta az eladó csaj, h menjek ki a szabadba, hogy megnézzem a végeredményt természetes fényben. A teszter szerintem ingen van, de azért vigyél pénzt, mert én nem kértem, teljesen biztos voltam az alapozómban. Azóta is nagyon szeretem. Studio sculpt, ami egy közepesen fedő, de jól építhető alapozó, állagát tegintve inkább gél, vagy krém, mint folyékony. télre vettem, de most nyáron is bírja, nem olvad le a fejemről, 15-ös fényvédő van benne...október óta minden nap használom, ha megyek valahova, és még csak a fele fogyott el, mert kevés kell belőle...ja, és 40 ml van benne...az ára 8000 körül volt. A következő pedig a face and body lesz, de csak ha elfogyott a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!