A Q&Q milyen márkának számít? (óra)
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 18:59
1/5 anonim válasza:
Nekem volt már 2 ilyen márkájú karórám, és elégedett voltam velük. Ha az érdekel, akkor vannak olyan jók, mint drágább társaik. A márka presztízséről nem tudok neked sokat mondani, de jó órák, és nekem ez számít.
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem több ilyen órám is volt, és soha, semmilyen problémám nem volt velük. Nagyon szerettem őket. Egy órás ismerősöm is azt mondta, hogy megbízható márka.
4/5 Kovács György válasza:
Nekem is egy Q&Q Exlusive órám van tíz éve szinte le sem veszem, megvagyok elégedve vele elemcserétől elemcseréig(2év) kb 5 sec -ot siet Volt márkásabb órám, semmivel nem volt jobb
5/5 anonim válasza:
Alsó kategóriás, de abból a jó fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!