Melyik tust a legkönnyebb használni?
még sosem festettem ki tussal a szemem, szeretnék venni egy aránylag könnyen kezelhető tust.
Az essence milyen tusokba ?
A folyékony,ecsetes tusok a jók,a filcesek nem annyira.Amikor elkezdtem tust használni,először az Essence-től vettem.Elsőnek nagyon jó,12 órát is simán kibír,pedig nem vízálló.Nekem egyedül az volt vele a gondom,hogy barnát/sötétbarnát szerettem volna,és az én elképzelésemnek túl halvány volt.De amit régebben használtam Essence tust,azt megszüntették,az új nem tudom milyen.
Most Rimmelt használok,de ezt kezdőnek nem ajánlom annyira,mert nagyon folyékony,és lassan szárad meg-de nekem a végeredmény nagyon tetszik:)
Én ezt használom, és nekem nagyon bejött. Persze gyakorolni kell, de ezzel lehet szépet csinálni :)
Astor vízálló szemhéjtust nagyon egyszerű használni és jó is! Én mindig ilyet veszek.
27/N
szia
én egy kevésbé ismert márkával kezdtem, és kemény ecsete volt, mintha filces lenne, de mártogatós volt, aztán vettem folyékonyat, a nevét nem tudom, mert már lekopott a neve, de talán Rimmel, az is jó volt, csak lassan száradt és nem tudtam vele szép vonalat húzni. Most vettem folyékonyat, az essence-től, vízállót, hát még a sminklemosóval sem jön le, tehát tartós nagyon, és könnyű használni, nagyon szép vékony vonalat lehet vele húzni, szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!