Hol lehet kapni piercingszúró tűt, és mennyiért?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 22:40
1/12 A kérdező kommentje:
Pesten gondoltam. bocsi. :)
2009. márc. 25. 22:51
2/12 anonim 

válasza:

Ó hát Pesten könnyű beszerezni.:D
Annyit kell tenned h bemész 1 szalonba és kérsz.
V még 1 megoldás.
Mi úgy csináltuk pár hónappal ezelőtt h volt kórházban ismerős és hozott ki nekünk alkalom adtán tűt.
3/12 anonim 

válasza:

Ha jól tudod akk patikában lehet venni steril tűt
4/12 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerül?:)
2009. márc. 26. 19:10
5/12 anonim válasza:
azt nem tudom mennyibe kerül, patikában lehet kapni, de figyelj rá h elég vastag legyen mer ha átszurod és nem megy bele a piercing az elég gázos.. én a fülemet szurtam magamnak, elvittem a fülbevalot amit bele akartam rakni és akkora tüt adtak amekkora ahhoz kell ..
6/12 anonim válasza:
Branül tűvel szoktam szúrni.
Olyan méretekben lehet kapni, mint az általában használt piercingek szárai (1,2...1,6mm).
Szerintem egyszerűbb vele dolgozni, mint a kimondottan piercingszúrásra való sima fémtűkkel. Igaz picit drágábbak is. Én 180-200 Ft-ért veszem darabját, igaz százasával :D
7/12 anonim 

válasza:

Braunüle tű. A híresztelésekkel szemben nem lehet minden patikában kapni!!! Gyógyászati segédeszköznek minősül, tehát olyan boltba kell menni. Bár itt sem mindig van a raktáron, mivel a pc-sek is innen veszik elég nagy mennyiségben. Én a hősök tere közelében, az Ajtósi Dürer soron vettem, a 70-es trolibusz megállójának a közelében, egy bank mellett. Igazából nem jó az, ha pont akkora tűt veszünk, mint amekkora a pc. Én 1,6os pchez 1.7est vettem.
9/12 anonim 

válasza:

10/12 anonim 

válasza:

én kemény 5ft-ért vettem a gyógyszertárban.:''''D annyit mondtam, hogy a legvastagabb orvosi tűt szeretném.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!