Pecsétgyűrű 17/F-nak? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:17
1/14 anonim válasza:
Hát, őszintén...nem tetszik, szerintem giccses a mai férfiakon.Esetleg ünnepi alkalmakkor tudná viselni, de még úgyis idősebbeken tudnám elképzelni.
2/14 anonim válasza:
jaj ne már! nekem nagyon nem tetszik! max egy vagány nyaklánc, elég. egy pasinak egy gyűrű kell, a karika :D
20L
4/14 A kérdező kommentje:
hát pedig szerintem fogok venni. :D csak kíváncsi voltam mások véleményére.
2011. jún. 23. 21:37
5/14 anonim válasza:
nincs azzal gond, csak ahhoz igényesen is kell öltözni
6/14 A kérdező kommentje:
konkrétan? :)
2011. jún. 23. 22:03
7/14 anonim válasza:
nem tornacipő, meg rövidujjú
minimum ing
8/14 anonim válasza:
hogyha normális férfinak nézel ki tehát nem vagy: vasalt hajú, szedett szemöldökű, agyonpumpált, szolis állat, akkor nekem bejön :))
9/14 A kérdező kommentje:
így mit szóltok hozzá:
Ez igazából ilyen őszi téli ruhához lesz igazítva, mert szerintem valamikor akkor lesz meg a gyűrű.
most kb 4 centis hajam van de akkor szerintem végig megyek 1-es vagy 0-ás géppel.
fekete/fehér/piros(így egybe) fullcap
ilyen kis köves orvosi fülbevaló
fekete bőrdzseki
fekete farmer (picit letolva)
Nike sportcipő (nem ilyen bundzsi deszkás)
meg persze e a gyűrű
vélemények erről az öltözék összeállításról?
ha valamit másképp gondoltok írjátok :D
2011. jún. 26. 12:28
10/14 anonim válasza:
hogyha a hajad fekete piros és fehér akkor nagyon nemjó xxxxDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!