Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy csináljak füstös szemeket...

Hogy csináljak füstös szemeket szemhéjfestékből?

Figyelt kérdés
Most vettem egy új szemhéjfestéket: Essence smokey eyes: sötétlila és egy fekete van benne. Nem tudom hogy használjam, az van ráírva ezzel lehet füstös szemeket csinálni. Akkor ehhez nem is kell szemhéjtus? Hogy csináljam? Valaki próbálta már ezt? Mert én eddig füstös szemeket még sose csináltam, mindig csak tussal húztam ki cicás határozott vonalat alul és felül.
2011. jún. 21. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
2011. jún. 21. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Először a lila színt használd a mozgó szemhéjadra. A külső szemzugba a fekete kerüljön és satírozd össze a két színt! Fel lehet dobni szemhéjtussal ( nekem úgy jobban tetszik), és a szempillaspriál kötelező. Szépen kiemeli a szemet. Ha még jobban felakarod dobni a sminket, használj műszempillát, amivel felrakod az i-re a pontot! :) Sok sikert hozzá!
2011. jún. 21. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

lépésről lépésre:) hajrá:)

2011. jún. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!