"Praktikák", amivel fehérebb lehet a körmöm vége?
Olvasgattam itt a kérdések között, de többnyire csak a citromlevet, meg a "fehér körömceruzát" találtam, bár utóbbiról el nem tudom képzelni, micsoda. Ha nem festem le átlátszóval a körmeim borzasztó hamar betörnek, és elsárgásodnak az igénybevétel miatt (igen, mondjuk házimunka). Színesre nem szeretem (nem is tudom) kifesteni, a franciához is ügyetlen vagyok, műkörmös meg háát, nem az én világom, és nem is szeretnék rá pénzt kiadni.
Tudtok olyan házi, vagy olcsó megoldást, amivel fehérebbek lehetnek a körömvégek? Színtelennel áthúzom mindig hogy ne törjön, de attól még sárgás szegény. A válaszokat előre is köszönöm! :)
tegnapelőtt 15:58
akkor illene megnézetni egy orvossal, mert lehet, h eü gond áll a háttérben...
Előzőnek: Nem hinném, hogy az állna. Évek óta ilyen és többször voltam orvosnál ilyen-olyan gondokkal, de soha nem mondott semmit a körmömre. (Nem normális orvosról beszélek, hanem mondjuk bőrgyógyász, aki adott krémet egy gombára, amit sikerült valahol összeszednem)
Egyszerűen csak vitamin hiányos vagyok. Amúgy nem az egész körmöm lesz sárga csak a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!