A nyelv piercinget ki lehet venni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy úgy mint egy fülbevalót.. cserélgetheted e? vagy ki veheted e amikor nincs rá szükség?2011. jún. 12. 11:40
1/9 anonim válasza:
Nekem nincs piercingem de a barátnőmnek van és mindig cserélgeti, sőt mikor ment orvoshoz ki is vette úgy hogy ki lehet venni, csak ne sokáig szerintem :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Bár nem tudom hogy meg fogják e engedni.. anyukám majdnem elájult amikor megemlítettem mert neki ez nagyon morbid :S
2011. jún. 12. 12:06
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy ki lehet venni, de utána érdemes rögtön beletenni a másikat. Ne hagyd üresen, bár nyelvpiercingem még nem volt, de kínszenvedés volt visszarakni az orromba vagy a számba egy óra után.
4/9 anonim válasza:
Persze hogy ki lehet venni,nekem is van már kb 8éve,én szoktam cserélgetni,egyzserű az egész.Csak a műanyaggal vigyáz mert elrepedhet,és szerezz be egy titán pc-t mert nem károsítja a fogakat!
24/L
5/9 anonim válasza:
A titán? Nekem tönkreb@szta az első fogaimat a titán ajakpiercingem. Ha a szádba teszed, legyen szilikon.
6/9 anonim válasza:
Nekem lassan egy éve van, az első hónapba amikor meg csináltattam nem nagyon cserélgettem, de mostmár szoktam..
Kivenni ne nagyon vedd ki szerintem csak max 45 percre, mert a nyelv forrik össze a leghamarabb! :)
15/L
7/9 anonim válasza:
Az ajakpiercing folyamatosan érintkezik a foggal,de a nyelvpiercing (az legyen titán,műanyag,stb) nem.
Úgy még jó hogy tönkrevágta.
8/9 anonim válasza:
Hát jó, te mondtad, hogy nem károsítja a fogakat. :D
9/9 anonim válasza:
lehet cserélgetni, de nem ajánlatos sokáig kivenni, mert könnyebben benő, mint a fülben.. nem szabad gyakran cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!