Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv piercinget ki lehet...

A nyelv piercinget ki lehet venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy úgy mint egy fülbevalót.. cserélgetheted e? vagy ki veheted e amikor nincs rá szükség?
2011. jún. 12. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs piercingem de a barátnőmnek van és mindig cserélgeti, sőt mikor ment orvoshoz ki is vette úgy hogy ki lehet venni, csak ne sokáig szerintem :)
2011. jún. 12. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Bár nem tudom hogy meg fogják e engedni.. anyukám majdnem elájult amikor megemlítettem mert neki ez nagyon morbid :S
2011. jún. 12. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ki lehet venni, de utána érdemes rögtön beletenni a másikat. Ne hagyd üresen, bár nyelvpiercingem még nem volt, de kínszenvedés volt visszarakni az orromba vagy a számba egy óra után.
2011. jún. 12. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy ki lehet venni,nekem is van már kb 8éve,én szoktam cserélgetni,egyzserű az egész.Csak a műanyaggal vigyáz mert elrepedhet,és szerezz be egy titán pc-t mert nem károsítja a fogakat!

24/L

2011. jún. 12. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A titán? Nekem tönkreb@szta az első fogaimat a titán ajakpiercingem. Ha a szádba teszed, legyen szilikon.
2011. jún. 12. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem lassan egy éve van, az első hónapba amikor meg csináltattam nem nagyon cserélgettem, de mostmár szoktam..

Kivenni ne nagyon vedd ki szerintem csak max 45 percre, mert a nyelv forrik össze a leghamarabb! :)

15/L

2011. jún. 13. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ajakpiercing folyamatosan érintkezik a foggal,de a nyelvpiercing (az legyen titán,műanyag,stb) nem.

Úgy még jó hogy tönkrevágta.

2011. jún. 13. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát jó, te mondtad, hogy nem károsítja a fogakat. :D
2011. jún. 13. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet cserélgetni, de nem ajánlatos sokáig kivenni, mert könnyebben benő, mint a fülben.. nem szabad gyakran cserélni.
2011. aug. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!