Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tussal kapcsolatos kérdés!...

Tussal kapcsolatos kérdés! Nem mutat ez így rondán?

Figyelt kérdés

Ha tussal nem így húzom ki a szemem [link]

Hanem úgy hogy egy vonalat végig húzok a szemhéjamon,de nem vékony se nem vastag,magyarán mondhatjuk úgyis,hogy ÚGY HÚZOM A VONALAT AHOGY jön a szemhéjam,nem vékony a belső szemzugban hanem úgyan olyan vastag mint a többinél.

Csúnya az?

2011. jún. 9. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem sok mindentől függ... milyen formájú a szemed, milyen vastag a tusvonal nagyjából... láttam olyat, akinek jól állt, hogy vastagabb volt belül... de olyat is, aki úgy húzta meg, hogy nem is ért le a szemzugba, és tök vastag volt, na az elég viccesen nézett ki...

De sztem ha neked úgy tetszik, akkor hordd úgy, ha meg nem, akkor gyakorolj :)!

2011. jún. 9. 01:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha töltenél fel arról is egy képet akkor egyszerűbb lenne eldönteni! Szerintem nem csúnya,de miért nem úgy csinálod ahogy a képen van? Ezt neked kell eldönteni hogy hogyan áll jobban mivel a szemed alakjától is függ. Amúgy én is úgy szoktam kihúzni hogy mindenhol ugyan olyan vastag (mert nem tudom így megcsinálni,egyszerűen nincs hozzá türelmem, mert nem tudom szimmetrikusra megcsinálni a két szememen) és szerintem egyáltalán nem csúnya,még senki se mondta róla hogy ronda lenne.
2011. jún. 9. 01:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem csúnya, olyan, mintha kihúznád fönt ceruzával, csak a szín és a vonal is határozottabb. Nem hiszem, hogy ez bármitől tudna ronda lenni :) legfeljebb vastag vonallal ugyanígy, de írtad, hogy nem vastag.
2011. jún. 9. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a,bár mit írta az első sok mindentől függ.

A lényeg,hogy a vonalad erős határozott legyen!

Én pont ezt a módszert nem szoktam használni:)

Cicásra szoktam kihúzni a szemem úgy,ahogy a linken van.A másik meg az,hogy a szempilláim tövébe nagyon vékonyan:)

Szerintem ezekkel is kísérletezhetnél,de ha maradnál a te megoldásodnál gyakorolj sokat!:)

2011. jún. 9. 07:19
 5/6 hot_kiss ***** válasza:
Ahogy már írták előttem, képről egyszerűbb lenne és a szemed alakjától is függ, de nemhinném, hogy ronda.
2011. jún. 9. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem a tus csak akkor szép ha nagyonvékony és közetlen a szempilla felett húzódik
2011. jún. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!