Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Írnátok olyan alapozót, ami...

Írnátok olyan alapozót, ami szinte vagy egyáltalán nem látszik a bőrön, de mégis jól fed?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

maxfactor xperience szerintem is... ritkán használok alapozót és az egyik barátnőm vett egyszer ilyet és kipróbáltam én is...meglepően jó volt...vékonyan is jól fed

18/L

2011. jún. 10. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem az astor hd meg a maxfactor is erősen fed, amit tudok ajánlani, az a bourjois, finom, gyümölcsös illata van, könnyű és nem látszik, kb 2500-3000 ft és a műllerben lehet kapni meg parfümériákban
2011. jún. 16. 08:49
 13/14 anonim válasza:
én írtam még legelől a bourjouis-t! hidd el, tényleg nagyon jól fel, illeszkedik a bőröd színéhez, jó az illata, nem kelt mű-hatást! a Chanel kistestvére, ugyanolyan jó termékei vannak, és 3500 körül val, ami szerinte nem sok érte, én mindig ilyet veszek, több éve használom, nagyon megvagyok vele elégedve! És nagyon sokáig jó..hiába minden nap használom, mikor már úgy érzed, hogy jéézusom mindjárt vennem kell újat, mert elfogyott még több hónapig használhatod!:D úgyhogy én csak ajánlani tudom!:)
2011. jún. 16. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
bocs utolsó, nem olvastam a hozzászólásodat :)
2011. jún. 16. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!