Füllyukasztáskor mitől ájulnak el egyesek?
Figyelt kérdés
Nekem volt már párszor lyukasztva a fülem, de még sosem ájultam el. Mitől ájulnak el egyesek? A fájdalomtól, a tudattól, hogy át lett szúrva valamijük vagy mástól?2011. jún. 6. 14:08
1/4 anonim 

válasza:

A tudattól igen, mivel nem látják agyban úgy gondolják nagy hűha.
Közbe ha ébren műtenék bele is halna :D
2/4 A kérdező kommentje:
Én egyszer láttam egy 16-17 éves srácot aki a lyukasztás után pár perccel elterült a padlón, aztán az egész üzletben csak anyának volt fogalma arról mit kell csinálni ilyenkor.
2011. jún. 6. 16:19
3/4 anonim 

válasza:

A Tudat, igen. Sajnos én is ilyen ájulós vagyok... Egyáltalán nem a fájdalom miatt nem lyukasztanék, hanem mert tudom, hogy utána-közben "fel kell mosni" a padlóról engem... :) Nagyon rossz.. : /
4/4 anonim válasza:
Ma kiszúrtam a fülem, és a padlón ébredtem fel. Nagyon meglepődtem. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!