Mennyire jött be nektek a Konad szett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! nektek mennyire jól működik a konad szett? Tudtok vele otthon dolgozni, megéri megvenni? itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=Ch3DXa6ZLS0&playnext=1&list=P..
Előre is köszi a válaszokat!
2011. jún. 6. 13:37
1/8 anonim válasza:
A konad nagyon jó, én nayon szeretem. Közelében sincs az olcsó hamisítványoknak.
2/8 anonim válasza:
Semmi bajom nincs vele, lehet használni, de igazából az Essence is pont ugyanolyan jól használható, csak kevesebb hozzá a mintalap. :D
3/8 anonim válasza:
Hát nekem essence van és tökéletes. A fene fog kiadni sok ezret a konad nyomdáért, amikor az essence is ugyanazt tudja. Mintákat szoktam a konádtól venni, főleg ha akciós. Van vagy 8 minta korongom a konadtol meg 3 az essence-től. Bőven elég :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Essence-t hol lehet kapni, esetleg megtudnátok mondani?
2011. jún. 6. 20:28
5/8 anonim válasza:
Rossmannban van Essence állvány. És némelyik DM-ben is, de az a ritkább. Ahol dupla pultos Essence van (pl: Budapest Mammut v Westend, Szeged: Pláza Rossmann) ott nagyobb az esélye, hogy több van.
6/8 A kérdező kommentje:
Mármint ilyen körömnyomdát is lehet venni?
2011. jún. 6. 20:53
7/8 anonim válasza:
Igen. És kapsz hozzá egy minta korongot. 990 forint. Rózsaszín kicsi dobozban van, mellette vannak különböző minta korongok. Azok is ebben az árban szoktak lenni. Alatta vannak a körömlakkok (fehér-fekete-ezüst), ami ehhez a nyomdához vannak, de nem feltétlenül fontos megvenned, jó hozzá az otthoni kicsit sűrűbb lakk is. Én első körben az otthoniakból nyomdáztam, utána vettem egy fehéret és feketét.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és segítséget!:)
2011. jún. 6. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!