Az NYC lipstaint hogyan kell rendesen használni?
gondoltam kipróbálom ezt az NYC-t 1000 fölötti volt az ára,de csalódott vagyok mert egyszerűen borzalmas.Alkoholos illata van és mintha picit szárítana ,de ha bekenem átlátszó szőlőzsírral utána akkor már nem is száraz ,de a cucc hogy jön ki belőle?szerintem rosszul használom.Alul lehet tekerni és mintha lenne benne egy rugó is ami nyomja felfelé a rúzsban lévő krémes anyagot na de alul a tekerős rész nem nyomja fel ,csak egy helyben tekerődik,jaj remélem értitek,a kezemen is kipróbáltam és alig szinezi meg.szerintetek? hoygan kell használni???egyáltalán kell tekerni?
A másik irányban sem jó? :D Nekem a korrektorom ilyesmi, és álmosan rendszeresen a másik irányba akarom csavargatni.
Amúgy meg olvass utána a szuper-hiper sminkblogokon, emlékeim szerint csak szidták, mert gagyi.
hát nem csodálom,tényleg gagyi pedig nem 1000ft alatti ,
ez a filces megoldás sem tetszik mivel nem volt kint teszter így nem tudtam megnézni a fejét azt hittem csillogósabb lesz kenhetőbb :S
hiába csavarom minden irányba nem csinál smemitsem mert a kis kupak csak helyben forog nem tol fel semmitsem,szerintem ezt nem is kell csavarni,nem tudom:S
nem kell tekergetni..
a filces oldalával lefelé kell tárolni és akkor mindig lesz benne elég anyag használatkor..
ha a filc fejével érintkezett a szőlőzsír akkor dobhatod el..max factorosra rávan írva hogy szigorúan tilos ajakbalzsamot használni mert elrontja az ajakfilcet..
az hogy nem krémes és száraz ez NEM A MÁRKA , hanem a típus, mint ajakfilc ha úgy tetszik "hibája" ez ilyen típus, és sajnos ez a hátránya..
szia!
a szőlőzsírt utána szoktam ,akkor csak nem kell tekergetni,csak lefelé kell tartani köszi az infót!
szia
akkor oké, erre figyelj is oda mert tényleg elronthatja
reméljük ezután akkor működni fog :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!