Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műszempilla gyakori használatra?

Műszempilla gyakori használatra?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak akik naponta vagy nagyon gyakran használnak műszempillát,akik saját maguknak ragasztják...mit használtok?Én tincsesre gondoltam az természetesebb és csak cicásra (kívülre 4-5 tincset)szeretném a pillatövére felhelyezni,nappali használatra,de meddig marad fel?vagy naponta szedjem le?mivel oldjam le?Mi van ha véletlen kiesik egy vagy leesik.Sminkelem is magam ha este lemosom a sminkem lejön a pilla is? másnap meg újra ragasszak?tanácsokat szeretnék akik rutinos pilla ragasztók és használók!!!Köszönöm!!
2011. máj. 30. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Alapjáraton én ajánlanám hogy menj be egy sminkboltba, én az Ó utcait nagyon szeretem, feltéve ha budapesti vagy környéki vagy, bár én fehérvári vagyok sok mindent ott veszek, kisegítenek tanácsot adnak. (www.sminkbolt.hu)

Alapjáraton ilyen sminkes boltokban bárhol lehet kapni pici tubusos szempillaragasztókat, ezek nekem szoktak tartani egész nap ha jól kented be és jól helyezted fel, levenni meg megint egyszerű én csak lehúzom. Kicsit húzza a bőrt, fogom a szememet az ujjammal becsukva és úgy húzom le, a ragasztó olyankor kicsit gumiszerűen nyúlik és el is engedi. a szempilláról is könnyen leszedegetem ezt a gumiszerű részt és újra használhatom.

De ha komolyabb ragasztót szeretnél akkor a komolyabb sminkes boltot amit írtam azt ajánlom azokhoz meg van ragasztóoldószer.

Én sminklemosás előtt szedem le a szempillát és utána kezdem magam takarítani...

Estére nem hagynám fenn, reggel úgyis megdörgölöd a szemed, másnap úgyse ragadna úgy hogy egész nap kitartson stb, akkor rakd másnap is fel inkább...

De ha nem akarod feltetetni mindig, akkor menj kozmetikushoz, sminkeshez, és azt a pár szempillát felrakják hosszútávra, nem tudom meddig tart, de lehet jobban megéri :)

Remélem tudtam segíteni

2011. máj. 30. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen segítettél köszönöm szépen!

Te minden nap használod?Olyan széppé varázsolják a tekintetet nagyon tetszik.Sorosat vagy tincseset használsz?

2011. máj. 30. 12:55
 3/4 anonim válasza:
Én tincses szempillát ajánlanék, a Rose Cosmetics olcsó és szép is (kb 700ft), többször is fel tudod használni! A ragasztónak jó minőségűnek kell lenni, mert akkor 1-2 hétig fenn marad úgy, hogy közben azért néha pótolnod kell pár tincset! Én az ARDEL márkát ajánlanám fekete színben (1800ft), az nem gumis állagú (az nem tartós), hanem megkeményedik, de ajánlott hozzá venni ragasztó-leoldót is (1800ft), de anélkül is le tudod szedni csak a pillád bánhatja, mert nem lehet csak úgy lehúzni, kitépi. A cicás megoldást nem ajánlom, mert nagyon látszódik hogy hol van és hol nincs műszempilla, ha már csinálsz inkább rendeset csinálj, ahoz elég 10-12 tincs egy szemre.
2011. jún. 8. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
az első válaszoló vagyok :) Nem használom mindennap, általában alkalmakkor, bár használnám, csak nincs türelmem ehhez, vagy nincs kedvem költeni rá... amúgy tényleg nagyon széppé varázsolja a szemet, valamikor nem is kell más smink a szemre, csak egy szép műszempilla meg egy kis rúzs :)
2011. jún. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!