Szerintetek ez jó5let?
igaz, 14 éves vagyok és nagyon megtetszett a sminkelés, már vagy 1 éve nézek yputubos videókat ahol sminkelnek, és én is megtanultam. itt most a szemre gondolok. ne gondoljatok olyannak aki mindennap egy kiló sminket magára tesz, ink. csak szempillaspiráll, és néha húzom ki vékonyan a szemem.
nyáron unatkozok, és arra gondoltam (most leszek 15) hogy csinálhatnék sminkes videókat, amiket feltöltenék youtubra, az ötleteim, kísérletezéseim. látom hogy sok tini lány is fel tesz. szerintetek ez jó5let? ha esetleg nagyon hurrogják, leszedem

ha jól megy, jó ötlet :)
készíts párat, tedd fel és meglátod!
sok szerencsét ;)

próbálkozni szabad, de ha már én, aki nem néz ilyeneket is ismerek 5 nevet legalább, akkor valószínűleg túltelített a "piac"
Na meg persze ehhez olyan elszántság kell. Meg sok pénz, hogy megvedd a legújabb szuper ezt meg azt a teszteléshez.
Saját esetleg barátaid szórakoztatására még érdekes lehet, de szerintem az ilyen szuper sminkelő csajos vidikkel Dunát lehet rekeszteni.

Annyi ilyen van,hogy csak na :D
De ha annyira nincs mit csinálnod akkor hajrá :D

Szerintem is jó ötlet:)
jó unaloműző és még gyakorolsz is vele, de szerintem nem fontos hogy mindig a legmárkásabb, legjobb cuccokat használd. Sőt az olcsóbb talán jobb is mert az több mindenkinek elérhető:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!