Szerintetek ez jó5let?

Figyelt kérdés

igaz, 14 éves vagyok és nagyon megtetszett a sminkelés, már vagy 1 éve nézek yputubos videókat ahol sminkelnek, és én is megtanultam. itt most a szemre gondolok. ne gondoljatok olyannak aki mindennap egy kiló sminket magára tesz, ink. csak szempillaspiráll, és néha húzom ki vékonyan a szemem.

nyáron unatkozok, és arra gondoltam (most leszek 15) hogy csinálhatnék sminkes videókat, amiket feltöltenék youtubra, az ötleteim, kísérletezéseim. látom hogy sok tini lány is fel tesz. szerintetek ez jó5let? ha esetleg nagyon hurrogják, leszedem

2011. máj. 28. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ha jól megy, jó ötlet :)

készíts párat, tedd fel és meglátod!

sok szerencsét ;)

2011. máj. 28. 20:33
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 28. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Húú, szerintem nagyon jó ötlet! :) Én sajna nem tudok jól sminkelni, nem mernék vidit feltenni, mert szép se vagyok! :S De ha gondolod nyugodtan tedd fel, és majd meglátod, hogy tetszik-e a többieknek vagy nem! Ha kész a videó, akkor add meg a linket! :) Sok sikert! 16L
2011. máj. 28. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:

próbálkozni szabad, de ha már én, aki nem néz ilyeneket is ismerek 5 nevet legalább, akkor valószínűleg túltelített a "piac"

Na meg persze ehhez olyan elszántság kell. Meg sok pénz, hogy megvedd a legújabb szuper ezt meg azt a teszteléshez.

Saját esetleg barátaid szórakoztatására még érdekes lehet, de szerintem az ilyen szuper sminkelő csajos vidikkel Dunát lehet rekeszteni.

2011. máj. 28. 20:42
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi nyári szünettől szeretnék csinálni, nem biztos hogy fog sikerülni, de angolul szeretnék( vagyis nem beszélek hozzá, csak feliratoznám), de még kísérletezek, mert csak jót akarok feltenni, és köszi szépen!:) ha sikerül vidit csinálni, adok linket, és köszi:)
2011. máj. 28. 20:43
 6/11 anonim ***** válasza:
jó ötlet :) szívesen követném a csatornád, én is 14 vagyok, és imádom az ilyen videókat, szóval vágj bele és persze adj majd linket :D
2011. máj. 28. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Annyi ilyen van,hogy csak na :D

De ha annyira nincs mit csinálnod akkor hajrá :D

2011. máj. 28. 20:57
 8/11 A kérdező kommentje:
halálra untam magam tavaly nyáron is, jó most megyek még ide oda , gólyatábor meg ilyenek, de azért egy kis időtöltésnek jó, persze nem a legjobb cuccokkal dolgozok, de még az se biztos, hogy egy norm. vidit sikerül összehozni, de ha lesz 2 jó vidi akk megcsinálom a csatornát, és köszi szépen!!:) majd ha ez sikerül, adok linket:)
2011. máj. 28. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ötlet:)

jó unaloműző és még gyakorolsz is vele, de szerintem nem fontos hogy mindig a legmárkásabb, legjobb cuccokat használd. Sőt az olcsóbb talán jobb is mert az több mindenkinek elérhető:)

2011. máj. 28. 23:27
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi!:) csak azért kérdezem, hogy nemgáz-e ha 14 évesen de tul.kép 15 évesen ilyen youtubos vidiket akarok csinálni
2011. máj. 29. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!