Mi a vélemyétek a Bourjois sminkekról?
Én imádom őket!
Amit belinkeltem, olyanjaim vannak: pirosító, hab állagú alapozó és szempillaspirál. Nem olcsóak, ezek olyan 3-5 ezer Ft között voltak, de jó minőségűek, és kellemes őket használni. A pirosítónak isteni jó illata van, minden reggel jobb kedvem lesz tőle, ahogy a kis ecsettel, ami benne van a dobozban, felviszem.
Bővíteném még a kollekciómat szemhéjfestékkel, csak sajnos most nem állok úgy anyagilag...
A szájfényei jók lennének, de mindig rossz ecsetet csinálnak hozzá, egyikkel sem lehet elkenni szépen, egy normális szivacsos aplikátor kéne nekik.
A körömlakkjai szépek, de valójában az egyik legrosszabb minőségűek, 1 nap után megpattannak, úgy ,hogy az egyik legjobb professzionális minőségű alapozó és fedőlakk van rajta. Egy másik márkám sem csinálja ezt, az NYC is sokkal jobb.
Köszönöm a választ mindkettőtöknek:)
Furcsa két,teljesen különböző véleményt olvasni...a körömlakk az nem gond,mert zselés körömlakkot használok,a szájfény érdekelt volna,jónak tűnt...első válaszoló,örülök,hogy neked beváltak:)
Ki fogom majd próbálni,azt hiszem egy alapozót,és egy szempillaspirált:)
Szia! nekem alapozóm van (healthy mix)
Nagyon-nagyon jó minőség! Jól fed, mégsem maszk hatású. Habár a B. a Chanel "kistesója" úgyhogy.... :)) Nem bóvli termékekről van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!