Hol szerezhetek be gyógylencse nélküli szemüveget?
Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy jól áll nekem a szemüveg és hogy még jobban nézek ki vele,mint anélkül.Azonban jó a látásom és nem szorulok szemüvegre,de mivel jól áll szeretnék beszerezni egy gyógylencse nélküli(divat)szemüveget.Nem azt a bazinagy kereteset,hanem amit a gyengénlátók is hordanak csak gyógylencse nélkül.2011. máj. 24. 20:33
1/11 anonim válasza:
régen én is akartam, az ofotértben nézegettem. vannak kirakva olyanok, amibe alapból sima üveg van, gondolom a dioptriás lencsét külön fizetni kéne, de így is jó drágák.
2/11 A kérdező kommentje:
Mennyi egy körülbelül?Vmi olcsóbbat nem tudsz mondani?Nem kell olyan minőséginek lennie,nem hordanám egyfolytában.
2011. máj. 24. 21:30
4/11 anonim válasza:
hát nem nagyon emlékszek, régen volt már. annyira emlékszek hogy a legdrágább valami 50ezer volt :| amúgy meg olyan 10körül, vagy nemis tudom.. de sztem menny el és nézd meg :)
5/11 anonim válasza:
amugy ha egy sima üveg lencséset hordassz akkor attól romlik is a szemed;))
6/11 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,de nem mindig hordanám :)
Ajánlották nekem az üveg nélküli szemüveget is,ami csak keret,de az meg olyan fura.
2011. máj. 29. 19:37
7/11 anonim válasza:
tényleg romlik :/ nekem másfél dioptriát romlott a szemem.. nekem nem divatra kellett, hanem a másik szememre a gyógy olvasáshoz, napi 1-2 óra és ennyit leromlott :/ nagyon hamar... de ahogy leraktam megjavult egyébként
visszatérvea kérdésre: szerintem bármelyik optikában, sőt, kínaikban is van, de azok gyógylencsések, bár többet árt szerintem mint használ, viszont ott olcsón megkapod a keretet.
8/11 A kérdező kommentje:
Hmmm...Hát igen ez elég rossz.
De tényleg jól állna xD
Még fontolóra veszem szerintem a dolgot.
Amúgy köszi a válaszokat :)))
2011. máj. 29. 19:54
9/11 anonim válasza:
jól állna de inkább az egészséged nem gondolod?
10/11 anonim válasza:
persze nem akarlak lebeszélni róla, ha neked tetszik akkor nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!