Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy vegyem rá? Nyári fürdőrucik?

Hogy vegyem rá? Nyári fürdőrucik?

Figyelt kérdés

hogy vegyem rá anyát hogy vegyen nekem szempillaspirált??

ja és milyen fürdőruha áll jól egy 170cm 50 kg os lánynak??

mell közepes.

2011. máj. 23. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

ilyen hülyeséééget kérdezni!!!!!!!!!

Aki vékony köztudott hogy minden jól áll rajta ,igy tehát fürdő ruha is, olyan fürdő ruhát válasz ami neked tetszik..mintásat csikosat..stb nem árt a melledet hangsulyozni ,ha nem vagy egy 11-12 éves kis csaj aki itt nyávog hogy az anyja nem vesz neki szemipillaspirált!!kor?

2011. máj. 23. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.Szempillaspirál nem olyan drága,szerintem azt magadnak is megtudod venni.(Ha van zsebpénzed).Ha nincs,és mindenképpen szeretnél,akkor kérdezd meg anyukádat,hogy mit szólna hozzá,ha elkezdenél szempillaspirált használni,mert az szépen kiemeli a szemeidet.Szerintem nem fog ellenkezni,szempillaspirált már 13éves korom óta használlok.Elmehettek venni együtt valamelyik drogériába,vagy lehet odaadja a sajátját,hogy használjátok közösen. :)

2.kérdésedre:

Hasonló alakunk lehet,én 173cm,50kg vagyok.Szerencsénk van,hisz ilyen vékony alakra minden fürdőruha jól áll.Menjetek el anyukáddal üzletekbe,válassz valamilyet,amelyik tetszik,próbáld fel,ha jól áll,akkor vegyétek meg.Én is most tervezek elmenni fürdőruhát venni,én ilyesmi stilusút szeretnék :

[link]

Esetleg üzletnek tudom ajánlani a H&M-et,ott mindig vannak szép fürdőruhák.

2011. máj. 23. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is mennyi idős vagy?

Mondd meg anyukádnak, hogy szeretnél szempillaspirált használni, mert kiemeli a szemedet. Ne ragaszkodj a feketéhez! Egy barna spirál szempillagöndörítővel nagyon hasznos, és jól áll egy fiatal 13-14 éves lánynak.

2011. máj. 25. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!