Szerintetek ez jól néz ki?
Figyelt kérdés
Kihúztam finoman a szememet feketével, de nem tudom hogy jól áll-e. Segítenétek? [link] 2011. máj. 23. 19:21
1/5 anonim 

válasza:

remek kép kár,hogy életlen.Ha csak a szemed nézem akkor jó de lehet,hogy az egész arcoddal együt már nem.
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem ÍGY szép, de az egész arcodat kéne látni ahhoz, hogy tényleg reálisan tudjunk véleményt mondani.
3/5 A kérdező kommentje:
ha megírnátok az emailt privbe elküldenék egy olyan képet ahol az egyik szemem ki van festve a másik nem és köszi a választ
2011. máj. 23. 19:47
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem jó. Ez a belül meg körbe feketével kihúzás a kezdőkre jellemző és igazából nem nagyon áll jól senkinek. És ha jól látom elég halvány fekete, szürkés, barna szemmel nem passzol és így a kettő együtt nagyon kicsinyíti a szemet. Egész arcot nem tudom. De szerintem a szempillák alatt húzd ki és ne feltétlen feketével, úgy tuti jobb lesz.
De nem csúnya meg semmi, csak pár óra után ha elkenődik. XD
5/5 anonim 

válasza:

nem szabad körbe belül kihúzni feketével. szinte senkinek nem áll jól! csak a külső részét húzd ki a szemednek a szempillák tövében!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!