Piercinget szeretnék. Jó ötlet?! (lent)
Figyelt kérdés
Hi.15éves vagyok,lány.Szeretnék egy nyelv pc-t,de már sokan mondták,hogy milyen következményekkel járhat ha nem jó helyre szúrják(vagyis eltalálnak egy ideget,vagy mit).Kissé parázok,hogy mi lesz.Szerintetek érdemes megcsináltatni?
Ja,és ajak pc-t is szeretnék,ha a nyelv begyógyult.arról mit gondoltok? =)
2011. máj. 22. 19:38
1/9 szamóca.. 

válasza:

jolvan, eprsze a sok pc ellenes, aki közli veled hogy tuti lerohad a nyelved:D
hány embernek van nyelpcje? ezek közül hánynak maradt meg a nyelve? na, egész jó az arány. ha akarod csináltasd.
4/9 anonim 

válasza:

akármilyen pc-t csináltatsz, mindig benne van a lehetőség, hogy begyullad, elfertőződik, és csúnya vége lesz. De ez arányaiban elég ritkán történik meg. Ha jó helyre mész csináltatni, és nem a haverod szúrja a pincében, és utána megfelelően van kezelve, kicsi az esélye, hogy gond legyen. Ezzel leginkább a pc ellenes emberek szeretik ijesztgetni a többieket :)
5/9 anonim 

válasza:

Nem mondom hogy lerohad a nyelved, de szerintem gusztustalan. Mintha lassan mindenki Terminator szeretne lenni.
6/9 anonim 

válasza:

énis 15 éveses csináltattam meg és nekem is minden rokonom elakart rettenteni..de örülök hszurattam végülis és nem lett bajom se
7/9 anonim 

válasza:

Nekem van a nyelvemben,15 voltam,nem rohadt le a nyelvem és eddig néhány emberen kívül mindenki utálja,ha kocogtatom a fogammal. : D Ha jó helyen csináltatod nem cseszik el, szerintem érdemes megcsináltatnod,hacsak nem úgy vagy vele, hogy na én 2 nap elteltével kiveszem mert hogy fáj. :)
8/9 Horkýže Slíže 

válasza:

A riziko mindig ott van,de ha figyelsz ra es rendesen fertotlenited akkor nem lesz semmi gond.En nyelvem se rohadt le nekem nem is fajt es meg se tagadt.a ajak pc mar kellemetlenebb de tul lehet elni azt is de ne egyszerre csinaltasd mer akkor nem fogsz tdni enni.Amikor szurjak a nyelvedet megnezik elotte hogy egyaltalan lehete ,meg mondjak hogy valaszd ki a lehetseges helyekrol ahova szeretned.A jobb helyeken nem csak talalomra szirnak.Van jopar pc es semmi bajom sincs ne higgy azoknak akik azer modjak hogy lebeszeljenek rola
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Hát akkor nyáron nekilátok =)
2011. máj. 25. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!