Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12 éves lánynak hajpakolás?

12 éves lánynak hajpakolás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kamaszkorban a furcsábbnál furcsább ötletekkel jönnek elő a lányok, pl. hajfestés, de szerencsére az én lányom nem akarja festeni ilyen fiatalon, viszont azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne hajpakolást a szép, derékig érő hajára. Egy szépségápolásos oldalon olvasott pakolásokról, és most ki szeretné próbálni a mézet a hajára, de én attól félek, hogy esetleg nem fog kijönni belőle. Megengedjem neki? Ha igen, mennyit? Nem baj, ha ilyeneket szeretne csinálni ebben a korban?
2011. máj. 21. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
a hajpakolás az nem színezi a hajat, nem tudom, h mitől félted. csapjatok amolyan csajos szépségnapot:) és válassz kimosós tápláló pakolást:)
2011. máj. 21. 14:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem a hajszínezéstől féltem, csak kíváncsi vagyok a véleményekre ezzel kapcsolatban. Amúgy az egész hajára szeretne tenni belőle, és csak azért aggódom egy picit, hogy könnyen kijön-e a hajából a méz. Nem vagyok ellene, csak egy kicsit bizonytalan vagyok.
2011. máj. 21. 14:45
 3/11 A kérdező kommentje:
És milyen az a kimosós tápláló pakolás? Esetleg valamilyen recept, tipp?
2011. máj. 21. 14:46
 4/11 anonim válasza:
100%
Hát, a mézzel vigyázzatok! Épp a múltkor mesélte a fodrászom, hogy az egyik kuncsaftja valahol a neten látott egy mézes pakolást, megrendelte, felkente, aztán annyira összeragadt és tönkrement tőle a derékig érő gyönyörű haja, hogy 10 centisre le kellett vágni neki!:o(
2011. máj. 21. 14:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, a gyári mézes pakolás és az eredeti méz között talán óriási a különbség, nem tudom, hogy a méz is úgy ragadni fog-e. Vagy esetleg megpróbáljam rábeszélni valamilyen másfajta hajpakolásra? Milyet ajánlotok? Derékig érő egyenes barna haja van...
2011. máj. 21. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
gliss kuros pakolásokat szoktam használni. az eddig nem okozott nálam semmi problémát. kb lapockáig ér a hajam.
2011. máj. 21. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb megoldás, ha üzletben vesztek kész pakolást. Én azért a házi mézzel nem kísérleteznék. De mással lehet, de nem tudom, attól én is félnék, hogy beleragad a hajamba.
2011. máj. 21. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a hajpakolás olyan mint a balzsam, csak más, jobb tápanyagok vannak benne. semmilyen festék nincs benne. dm-ben vegyél neki! amúgy ez egyáltalán nem durva, teljesen normális!! én 11 éves korom óta szőrtelenítem magam ott ahol akarom, 12 éves koromban volt hogy kiszempillaspiráloztam magam, stb.
2011. máj. 21. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már kentem mézet a hajamra, simán ki lehet belőle mosni, ne félj.

De amúgy ha ennyire tanácstalan vagy, bementek a lányoddal bármelyik drogériába és vesztek kifejezetten e célra gyártott terméket.

L/24

2011. máj. 21. 23:39
 10/11 anonim válasza:
100%

Igen, hagyd, hogy kipróbálja, nem baj az, ha ilyesmi már 12 évesen érdekli és foglalkozik a külsőjével. Pláne, ha szép hosszú haja van.

VISZONT: ne boltban vett vegyszerekkel kezdjétek! 12 évesen még annyira fiatal ehhez, ne fertőzd meg a szervezetét még ezzel is. Természetes mézzel, természetes anyagokból egyszerűen otthon kikevert pakolásokkal próbálkozzatok inkább. Annyi ilyen oldalt találni már, s általában jó tippeket adnak. Biztos találtok kifejezetten barna hajra való pakolást is, ha a mézes nem válik be.

2011. máj. 22. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!