12 éves lánynak hajpakolás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kamaszkorban a furcsábbnál furcsább ötletekkel jönnek elő a lányok, pl. hajfestés, de szerencsére az én lányom nem akarja festeni ilyen fiatalon, viszont azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne hajpakolást a szép, derékig érő hajára. Egy szépségápolásos oldalon olvasott pakolásokról, és most ki szeretné próbálni a mézet a hajára, de én attól félek, hogy esetleg nem fog kijönni belőle. Megengedjem neki? Ha igen, mennyit? Nem baj, ha ilyeneket szeretne csinálni ebben a korban?2011. máj. 21. 14:32
1/11 anonim 

válasza:

a hajpakolás az nem színezi a hajat, nem tudom, h mitől félted. csapjatok amolyan csajos szépségnapot:) és válassz kimosós tápláló pakolást:)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem a hajszínezéstől féltem, csak kíváncsi vagyok a véleményekre ezzel kapcsolatban. Amúgy az egész hajára szeretne tenni belőle, és csak azért aggódom egy picit, hogy könnyen kijön-e a hajából a méz. Nem vagyok ellene, csak egy kicsit bizonytalan vagyok.
2011. máj. 21. 14:45
3/11 A kérdező kommentje:
És milyen az a kimosós tápláló pakolás? Esetleg valamilyen recept, tipp?
2011. máj. 21. 14:46
4/11 anonim válasza:
Hát, a mézzel vigyázzatok! Épp a múltkor mesélte a fodrászom, hogy az egyik kuncsaftja valahol a neten látott egy mézes pakolást, megrendelte, felkente, aztán annyira összeragadt és tönkrement tőle a derékig érő gyönyörű haja, hogy 10 centisre le kellett vágni neki!:o(
5/11 A kérdező kommentje:
Hát, a gyári mézes pakolás és az eredeti méz között talán óriási a különbség, nem tudom, hogy a méz is úgy ragadni fog-e. Vagy esetleg megpróbáljam rábeszélni valamilyen másfajta hajpakolásra? Milyet ajánlotok? Derékig érő egyenes barna haja van...
2011. máj. 21. 15:10
6/11 anonim 

válasza:

gliss kuros pakolásokat szoktam használni. az eddig nem okozott nálam semmi problémát. kb lapockáig ér a hajam.
7/11 anonim 

válasza:

Az a legjobb megoldás, ha üzletben vesztek kész pakolást. Én azért a házi mézzel nem kísérleteznék. De mással lehet, de nem tudom, attól én is félnék, hogy beleragad a hajamba.
8/11 anonim 

válasza:

a hajpakolás olyan mint a balzsam, csak más, jobb tápanyagok vannak benne. semmilyen festék nincs benne. dm-ben vegyél neki! amúgy ez egyáltalán nem durva, teljesen normális!! én 11 éves korom óta szőrtelenítem magam ott ahol akarom, 12 éves koromban volt hogy kiszempillaspiráloztam magam, stb.
9/11 anonim 

válasza:

Szia!
Én már kentem mézet a hajamra, simán ki lehet belőle mosni, ne félj.
De amúgy ha ennyire tanácstalan vagy, bementek a lányoddal bármelyik drogériába és vesztek kifejezetten e célra gyártott terméket.
L/24
10/11 anonim válasza:
Igen, hagyd, hogy kipróbálja, nem baj az, ha ilyesmi már 12 évesen érdekli és foglalkozik a külsőjével. Pláne, ha szép hosszú haja van.
VISZONT: ne boltban vett vegyszerekkel kezdjétek! 12 évesen még annyira fiatal ehhez, ne fertőzd meg a szervezetét még ezzel is. Természetes mézzel, természetes anyagokból egyszerűen otthon kikevert pakolásokkal próbálkozzatok inkább. Annyi ilyen oldalt találni már, s általában jó tippeket adnak. Biztos találtok kifejezetten barna hajra való pakolást is, ha a mézes nem válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!