Fontos-e egy parfüm üvegjének a kinézete, vagy csak az illata a lényeg?
Figyelt kérdés
Én pl. csak olyan parfümöket szoktam vásárolni, amelyek különlegesen szép és érdekes üvegekben vannak, persze azért az is számít hogy az illata is megfeleljen. Ti hogy vagytok vele?2011. máj. 20. 01:44
1/5 anonim válasza:
Amikor parfümöt vásárolok,akkor először a parfüm üvegét szoktam megnézni és ha az tetszik,akkor kipróbálom az illatot is,ha meg nem szimpatikus(szép) az üveg akkor értelemszerűen nem nézem meg a parfümöt.
Szóval szerintem fontos a parfüm üvegjének a kinézete!:)
2/5 anonim válasza:
Férfi és nő is egyaránt elsőként az üvegcsét figyeli meg, az kelti fel az érdeklődést. De az illat a mérvadó. Amennyiben jó illatú akkor a későbbiekben is megvásároljuk, még akkor is ha más lesz a doboza, üvege stb. :D Sztem :)
3/5 anonim válasza:
engem csak az illat érdekel! :)
21/L
4/5 anonim válasza:
Engem elsősorban az illat érdekel. Persze figyelemfelkeltő egy dekoratív üveg, de csak azért nem veszek meg illatot.
5/5 anonim válasza:
Nyilván fontos az üveg esztétikai szempontból, de az illat fontosabb. Nekem 80-20 arányban van az illat-üveg dominálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!