Milyenek az Essence mattító fedőlakkjai? Vagy az Avonos matt lakkok?
Figyelt kérdés
Vélemény...főleg akinek van ilyenje!!2011. máj. 17. 20:53
1/6 anonim válasza:
Az essence annyira nem jó, az avont még nem próbáltam, de a Crystal Nails verhetetlen.
2/6 anonim válasza:
Én kaptam ajándékba Essence mattítót de szerintem borzalmas!! :S Ha akarod elküldöm postán :D
3/6 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta vmi blog oldalon, hogy oldja az alatta levő festéket az essneces..
2011. máj. 17. 21:33
4/6 anonim válasza:
Avon tanácsadónő vagyok, és írtak egyszer egy papírt, hogy ne rendeljem a matt lakkokat, mivel készlethiány van.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is megoldja.. vagyis nekem a sötétebbeket megoldotta. Nem vészes de azért akkor is.
6/6 anonim válasza:
Az Avon matt lakkokról (nem készlethiány, gyártási hiba miatt nem lehetett rendelni egy ideig), mondhatom, hogy nagyon jók. Jól fednek, könnyű felvinni, és pillanatok alatt megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!