Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kapni masnis gyűrűt?

Hol lehet kapni masnis gyűrűt?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szeretném rendelni, Szegeden is fellelhető boltra gondoltam.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 17. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

jaaaj ilyet én is szeretnék

remélem lesz valami hasznos válasz

2011. máj. 17. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
tally, new yorker, claire's...ezekben már láttam.
2011. máj. 17. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam ilyeneket bnőimnek. Szalagból varrtam szép masnit, és ráragasztottam egy gyűrűalapra.
2011. máj. 17. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:

én gyűjtöm őket, van vagy tizenöt. :D

olyat például ami a 6. képen van, kapsz rózsaszínben, pirosban feketébe, meg asszem valami mintásban is a Claire's -ben, de az csak Pesten van. :S Meg olyan fémet is ott vettem. [3-4., 7. kép]

még H & M-ben a gyerekosztályon vettem néhányat, ilyen stasszköveset, szimpla rózsaszínűt, szineset... de azok legtöbbje elég pici, és szinte lehetetlen állítani a méreten, olyan merev, csak a kisujjadra fér rá. meg elég rossz a minősége, és hamar elkezd "kopni róla a festék".

De én amúgy a legtöbbet külföldön szereztem be. :S

2011. máj. 18. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!