Semmilyen.
Szép vagy kép alapján,neked a szempillaspirál-szájfény kombó nagyon jól mutat,és néha a kevesebb több! :)
16/L

úúúúú nagyon szép vagy! :) hétköznapra szerintem nem is kellene sminkelned magad, buliba szeintem ez tökéletes:

hétköznapra: alapozó, rá púder, hogy matt legyen és kis pirosító a szín miatt, amúgy szempillaspirál meg szájfény
buliba: mindenképpen a szemedet emeld ki, mert a fogaid nem olyan szép fehérek. a szádra egy kis matt színezett ajakápoló vagy szájfény. szemet szemceruzával kihúzod, hozzá a színt azt te választod ki a ruhádnak megfelelően, de a szempilla tövétől kifelé világosodjon kb a szemöldökcsontodig. ez kiemeli a szemeidet. szempillaspirál. alapozó,púder,pirosító. egyébként ha piros valahol az arcod, vagy pattanásos a bőröd, akkor zöld alapozót kenj elsőnek és utána pedig a rendes bőrszínűt.

hétköznapra kihúzhatnád tussal a szemed és szempillaspirál, szájfény, alapozó, púder, pirosító
buliba pedig arany-barnás vagy feketés füstös szemeket tudok elképzelni :)
20/L
basszus ilyen szép vagy akkor minek akarsz sminkelni?
örülnék ha én ilyen szép lennék
rajtam még a smink sem segít
örülj h ilyen vagy ne rontsd el magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!